#ColumnaMariaCambrils convocatòria #Valldigna @9ONoPassaran 🚊

September 18, 2018

Participem en la columna MARIA CAMBRILS junt a les companyes de la Marina, la Safor i la Ribera 

MANIFESTACIÓ 9 D’OCTUBRE. PAÍS VALENCIÀ TOMBA DEL FEIXISME


L'eixida està prevista des de l'estació de tren de Tavernes de la Valldigna a les 16:08 en el tren de rodalies de la línea C1 procedent de GANDIA i en direcció al Cap i Casal.

 

 

1/5

 

El pròxim 9 d’octubre farà un any des de les agressions, insults i amenaces que es patiren en la diada nacional del País Valencià. Grupuscles neonazis i partits d’extrema dreta capitanejaren un dels atacs feixistes més violents que hem patit ens els darrers anys.

Anticatalanisme, islamofòbia, masclisme, xenofòbia, lgtbiqfòbia… són algunes de les expressions d’odi que impulsen per tal d’ocultar que és el sistema capitalista el causant de la crisi globalitzada que estem patint arreu del món. Amb un caldo de cultiu sembrat pels mitjans de comunicació i la ignorància, el feixisme creix tant als Països Catalans com a la resta d’Europa i focalitza l’enemic amb qui tenim al costat i no amb qui tenim al damunt.

No obstant això, no són conscients què, per molts intents d’ensorrar-nos, som llavors. Som llavors d’un nou món que portem als nostres cors, i ni la repressió ni la por ens aturaran. Per això fem una crida a fer una resposta massiva el proper 9 d’octubre. Omplim els carrers de València i que la unitat desborde la por d’uns atacs feixistes que, un any després, l’únic que han aconseguit és un efecte rebot, el de sentir-nos més unides i més fortes.

Estigueu atentes els propers mesos, anirem avançant més informació.

Juntes farem un 9 d’octubre que farà historia! Perquè el País Valencià serà la tomba del feixisme!

NO PASSARAN!

Please reload

© 2023 @valdignaCAT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now