#Festivern1516 ★Homenatge @OvidiMontllor #Tavernes★ @ceskfreixas ★ @PauAlabajos ★ #LaFeraFerotge ★

December 29, 2015

 

El 31 de desembre La Gossa Sorda donarà la benvinguda al 2016 sota l’envelat del Festivern amb el que s’espera siga l’elèctric més potent i emotiu de la seua carrera. Juanxo Skalari, cantant de la mítica banda Skalariak repassarà els 20 anys de trajectòria i el darrer álbum ‘Rude station’. Una nit on es barrejaran pesos pesants i joves figures. Boikot, At-versaris, Atupa,Aspencat, Els Catarres faran tremolar Tavernes de la Valldigna amb l’estreta col·laboració de la gent de Bacora, Itaca Band i PlanB.

 

El 30 de desembre una altra banda mítica aterra a la Safor: Riot Propaganda, la unió de Los Chikos del Maíz i el grup Habeas Corpus. Oques Grasses, Skakeitan cremaran la nit de dimecres en companyia de Mai Mai, Smoking Souls, els borriolencsEgalité, Karraskal, Assekes i King Kong Boy.

 

El 29 de desembre, la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert homenantge a Ovidi Montllor de la mà de La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos, en aquest cas l’entrada s’abonarà a banda i podrà adquirir-se a la mateixa Casa de la Cultura el dia 29. Mentre que en la festa de benvinguda de dimarts tindrem a les valencianes Pupil·les Dilatives, a Suquet de Rap i a Embolicats.

 

Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i basket, així com d’activitats culturals i d’una Zona d’acampada gratuïta.

 

www.festivern.com

Please reload

© 2023 @valdignaCAT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now