top of page

L'Entusiasta de #Benifairó publica la seua història gràfica en un llibre

historia gráfica de una banda de música. El libro que verá la luz el próximo 3 de octubre reúne las fotografías existentes sobre los 125 años de la entidad.

Un pasacalle por las calles de Benifairó de la Valldigna celebrado en 1944.

Foto de grupo tomada en la localidad en el año 1956.

Los músicos posan, con alegría, tras el recorrido que realizaron por el campo de Mestalla en los prolegómenos de un partido del Valencia CF que tuvo lugar en 2012. f Levante-EMV

La SM l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna celebrarà l´acte principal dels seus 125 Anys d´història el pròxim dissabte 3 D´OCTUBRE A LES 20.00H AL NOU AUDITORI MUNICIPAL, amb un Concert Extraordinari on es presentarà el llibre “SM l´Entusiasta 1890-2015 125 anys Fent Banda”, un llibre recopilació d´aproximadament 130 pàgines, amb tota la seua història des de la seua creació en 1890 fins a 2015, vora 80 fotografies i 130 retalls de diaris, la relació de tots els músics des de 1928 fins aquest any, presidents, directors, obres lliures i obligades dels certàmens i finalment els premis aconseguits per la nostra societat al llarg de la seua història; tot aquest material ha estat recopilat per Benet Peris. El llibre estarà acompanyat per un CD amb totes les fotografies de la societat musical, i es posarà a la venta el mateix 3 d´Octubre, on es podrà demanar a la directiva per a la seua adquisició. També es podran reservar volums en els Concert de Santa Cecilia i el Concert de Nadal.



bottom of page