@CarlesDenia en concert a #Benifairó

 

 

La Regidoria de Cultura de l'ajuntament de Benifairó, coincidint amb les festes del poble, ha programat un concert del músic gandià Carles Denia. Serà el proper dia 1 a les 24'00h a la plaça Major.
 

 

Des de l'ajuntament benifaironer es té la voluntat de potenciar la música tradicional valenciana, així com altres activitats populars. L'actuació del «cantaor» i guitarrista saforenc serà la primera activitat musical programada pel nou equip de govern, qui expressament han cercat un músic saforenc, de prestigi qui es dedica a la música tradicional valenciana.

El responsable de la regidoria de cultura afirma que “a la Valldigna i a la comarca tenim músics d'alt nivell que mereixen el reconeixement de les institucions més properes, no és admissible que artistes que actuen arreu d'Europa no tinguen un mínim de cabuda a les nostres programacions culturals.” 


La regidoria vol fer un gir cap una programació cultural oberta, on tinguen cabuda diferents manifestacions artístiques, on els artistes i literats locals tinguen el seu espai i reconeixement, “dins d'una programació estable i coherent al llarg de l'any”.

 

Please reload

© 2023 @valdignaCAT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now