top of page

Josep Antoni Alberola, Batlle de Benifairó de la Valldigna

A tres quarts de 12, amb retard sobre la convocatòria s'ha constituit l'Ajuntament benifaironer. Minuts després es procedia a la votació d'elecció d'Alcalde, votant-se cada partit a ell mateix i quedant proclamat Batlle, el mestre Josep Antoni Alberola de Compromís


DIA: 13 de JUNY de 2015. HORA: 11 h. 00 min.

En compliment de la Resolució de l’Alcaldia del dia 09 de juny de 2015, us convoquem a la sessió indicada, que tindrà lloc al Saló d’Actes de l’Ajuntament amb el següent:

ORDRE DEL DIA Constitució de la Corporació Municipal, arran de les eleccions locals de 2015 i Elecció d’Alcalde

Benifairo de la Valldigna, 10 de juny de 2015.


EXTRACTE DELS ACORDS ADOPTATS PER L'AJUNTAMENT EN PLE EN SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL DIA 13 DE JUNY DE 2015, A LA QUAL ASSISTIREN LA TOTALITAT DELS NOU REGIDORS QUE INTEGREN LA CORPORACIÓ MUNICIPAL.


1) En compliment de la vigent normativa sobre el Règim Electoral General, va quedar constituïda la nova Corporació Municipal resultant de les Eleccions Locals del dia 24 de maig de 2015, quedant conformada pels regidors i Regidores següents SR. JOSEP ANTONI ALBEROLA VERDÚ (COMPROMÍS) SRA. CARMEN CASANOVA PLANA (COMPROMÍS) SR. RAUL SERRA PLANA (COMPROMÍS) SR. DOMÉNEC ESTRUCH LLORCA (PSOE) SRA. LIDIA SOLER PEREZ (PSOE) SR. MARC VERCHER ALBEROLA (PSOE) SR. JOSÉ LUÍS FERRANDO MARTÍ (PP) SR. JACINTO ALBEROLA VERCHER (PP) SRA. ROSANNA PERIS PERIS (EUPV:AC)


2) En compliment de la vigent normativa sobre el Règim Electoral General, va quedar designat Alcalde de l’Ajuntament, el regidor cap de llista amb més vots populars obtinguts en les Eleccions Locals del dia 24 de maig de 2015, al no haver obtingut cap candidat a l’elecció d’Alcalde, la majoria absoluta legal preceptiva. Quedant possessionat del càrrec d’Alcalde el SR. JOSEP ANTONI ALBEROLA VERDÚ.


I per a que conste i exposar en el Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament, es signa aquest document pel Sr. Alcalde i el Sr. Secretari.


Benifairó de la Valldigna, 15 de juny de 2015. L'ALCALDE, EL SECRETARI


bottom of page